Curs de TV

Els canals de televisió necesiten estrelles no només davant de la càmera, també darrere. Uneix-te a BCN Radio Hub i aprén el funcionamient intern de la televisió. Treballem amb futures estrelles televisives per aprendre i implementar habilitats com presentar, dirigir, produir, filmar, editar i escriure guions. 

Sessió 1

Introducció a la TV. ¿Com va començar tot i què hi ha al futur?

El mòn s’està allunyant dels canals convencionals, hi ha espai encara per la televisió? Qui està assumint aquest paper? Entén la importància de la gent davant i darrere de la càmera. Què diferencia als mitjans espanyols dels del Regne Unit i EEUU? Què significa presentar bé o malament? Decideix mentre revisem vídeos d’altres presentadors. Com a totes les sessions, et donarem l’oportunitat d’estar tant davant com darrere de la càmera incloent una grabació de 5 minuts enfront la càmera a l’estudio per alumne i per sessió.

Sessió 2

Visita a Betevé

Vine a visitar un dels principals estudis de televisió a Barcelona, coneix a l’equip i el que pasa darrere les càmeres. Aprèn els fonaments d’operar la càmara. Entén els focus, llums, angles, mescla de càmares i edició.

Sessió 3

Cobrir esdeveniments des de fora de l’estudi

Aquesta sessió et portarà fora de l’estudi amb una càmara i un enginyer d’àudio. Descobreix el repte de treballar en un entorn en directe en temps real, pensant per tu mateix i resolent problemes amb només 30 segons de marge.

Sessió 4

Amplia el teu enteniment sobre filmar i treballar com a operador de càmera

Aquesta sessió d’entrenament técnic inclou els aspectes sobre com aconseguir els millors resultats possibles amb les diferents càmares que es fan sevir a la transmissió televisiva.

Sessió 5

Davant de la càmera

A aquesta sessió desenvoluparem les teves habilitats davant la càmera i et proveirem del màxim temps possible davant d’ella. Com mesclar contingut de l’estudio i de fora. Al final de la sessió editarem un clip de 5 minuts per que te l’enduguis i revisar-lo la setmana següent. Veure quins són els teus punts forts i febles. No et preocupis, tindrem temps de solucionar-los.

Sessió 6

TV basada en Internet

Involucra emetre a múltiples plataformes, cada una d’elles amb les seves pròpias regles i demandes tècniques. És hora de familiaritzar-se amb el costat tècnic d’exportar, editar en directe, emetre i mesclar càmares en temps real. T’ajudarem a solucionar problemas tant darrere com davant de càmera.

Sessió 7

Grabar amb smartphone

És una habilitat necesària per a tots els alumnos quan cal capturar l’acció davant teu ARA. Tècniques de entrevista adaptades a l’imprevist. Com fer preguntes obertes i tancades. Quan interrompre. Bon ús del llenguatge corporal.

Sessió 8

Hora d’entrar en directe

L’estudio operarà com si estigués en directe amb la oportunitat per a cada estudiant d’estar davant i darrere la càmera. Al final del curs, cada estudiant rebrà un showreel com a mostra amb el contingut creat durant el curso.